Transport saptamanal de colete Romania-Anglia si retur cu livrare door to door

Impachetare

In vederea furnizarii unui serviciu ireprosabil va recomandam sa folositi pentru impachetare numai cutii de carton groase cat si genti de voiaj suficient de rezistente pentru produsele care doriti sa le expediati. Astfel evitam situatii nedorite in care continutul coletelor se imprastie in timpul manipularii acestora.

Va rugam sa folositi cutii sau genti potrivite ca marime astfel ca tot interiorul coletului sa fie ocupat, sa nu ramana goluri care duc la deformarea si deteriorarea coletelor.

 Chiar daca aveti cutii sau genti foarte rezistente va rugam sa nu realizati colete mai grele de 30 de kg separat deoarece sunt foarte dificil de manevrat de curieri si operatorii din depozite.

Folositi o singura eticheta cu adresa destinatarului clara si completa (nume, prenume, adresa completa, numar de telefon). Este indicat sa puneti o copie a etichetei cu adresa destinatarului si in interiorul coletului. In cazul expedierii unor piese de mobilier acestea trebuie impachetate separat si corespunzator. In cazul in care expediati geamantane sau valize va recomandam sa le infoliati cu folie stretch.

Nu se accepta urmatoarele:

-produsele neambalate, coletele nesigilate si neetichetate

-coletele ambalate in     1. pungi

                                           2. saci de plastic menajeri

                                           3. sacose de rafie

                                   deoarece acestea se rup extrem de usor si continutul lor se imprastie.

 

NU ACCEPTAM RECLAMATIILE ULTERIOARE PRIVIND DISTRUGEREA SI DETERIOAREA COLETELOR CARE NU AU TINUT CONT DE RECOMANDARILE DE AMBALARE PREZENTATE MAI SUS.

NU raspundem pentru coletele care nu sunt livrate din cauza greselilor furnizate de expeditor la adresa destinatarului (de exemplu numar de telefon gresit).

 

Home     Noutati     Transport colete     Transport persoane     Platforma auto     Rute     Contact