Transport saptamanal de colete Romania-Anglia si retur cu livrare door to door

Transport colete


 

Transportul coletelor din Romania in Anglia si din Anglia in Romania se face in regim door to door, cu colectarea si livrarea direct la adresa beneficiarului. De preluarea coletelor din Romania se ocupa atat curierii proprii pe traseul nostru (BOTOSANI, SUCEAVA, BISTRITA, CLUJ, ORADEA) cat si firmele de curierat national partenere acreditate (restul Romaniei). In Anglia coletele sunt livrate si colectate exclusiv de curierii nostri.

 Pretul este de 20 de lire pana la 20 de kg pe colet sau expeditie (daca aveti de trimis mai multe colete la aceeasi adresa), iar pentru coletele sau expeditiile mai grele o lira pe kg.

 Coletele voluminoase si foarte usoare se taxeaza cu urmatoarea formula: L(cm) x l(cm) x h(cm) / 6000 =  kg volumetrice.

Programul de colectare din Romania pentru Anglia este in ziua de luni pentru coletele care vor fi preluate de firmele partenere de curierat national. Curierii nostri vor prelua coletele din Romania pentru Anglia in ziua de miercuri pe traseul Dorohoi - Botosani - Suceava - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Vatra Dornei - Bistrita - Beclean - Dej - Cluj-Napoca - Huedin - Alesd - Oradea.

Livrarea si colectarea trimiterilor dumneavoastra in Anglia se face in cursul zilelor de vineri, sambata si duminica cu program de livrare nonstop, de la orele 00 pana la 24. Ora la care se realizeaza livrarea si colectarea pachetelor in Anglia se stabileste telefonic in prealabil de comun acord cu curierul de serviciu pe ruta respectiva.

 Cum lansam o comanda

-Telefonic la numerele afisate pe site  0040744129603, 00447557646202

-Prin SMS la numerele mentionate mai sus

-Direct  pe site-ul nostru apasand butonul COMANDA COLET ONLINE

 -Prin e-mail la adresa ricksexpresstrans@gmail.com

Comanda este valabila dupa ce veti fi contactat telefonic de catre dispecerul nostru si vor fi clarificate toate detaliile comenzii dumneavoastra.  

*** Completeaza si trimite-ne formularul.


Expeditor

Nume si prenume Expeditor*:
 
Telefon Expeditor*:
 
Cod postal(POSTCODE) Expeditor*:
 
Adresa email Expeditor:
 
Adresa Expeditor*:
 

Destinatar

Nume si prenume Destinatar*:
 
Telefon Destinatar*:
 
Cod postal(POSTCODE) Destinatar*:
 
Adresa email Destinatar:
 
Adresa Destinatar*:
Numar colete si kilograme*:

*campuri obligatorii


 
 
 
Home     Noutati     Transport colete     Transport persoane     Platforma auto     Rute     Contact